Geachte leden van de Contactgroep Postactieven,

van onze contactpersoon in Breda, kap Ad Potters, ontvingen wij het verzoek of één van de leden van onze contactgroep interesse heeft om de functie van secretaris van de Aanname en Advies Commissie (AAC) KLu in te vullen. Hierbij gaf hij de volgende toelichting:


Vanuit DCPL/Amsterdam wordt normaal gesproken een Secretaris voor de AAC KLu geleverd. Omdat het werk op de dag zelf meer smeerolie is dan inhoudelijk heeft men mij verzocht of dit niet anders zou kunnen.

De werkzaamheden van een secretaris zijn op de zittingsdag:
- het ontvangen van de AAC-leden,
- regelen en inrichten van de ontvangstruimten (indeling en koffie/thee faciliteiten),
- begeleiden van de sollicitanten naar, tijdens en van het gesprek
- noteren van de scores en doorgeven aan DCPL

Afhankelijk van de persoonlijke interesse kunnen er meerdere zaken bijkomen zoals het opstellen van een interactieve instructie voor de kandidaat en nieuwe AAC-leden

Een zittingsdag is normaal van 0800 tot 1600 en gemiddeld 2-4 per maand voor een maand of 9 per jaar. Nu zat ik te denken dat dit wel iets zou kunnen zijn voor een Post actieve KLu-er (of 2) die in de omgeving van Breda woont en het leuk lijkt om deze representatieve taak op zich te willen nemen.


Er is nog geen duidelijkheid over een eventuele reiskosten en vrijwilligersvergoeding. Dit zal in een later stadium met de behoeftetsteller moeten worden afgesproken.

Indien u geïnteresseerd bent in de functie kunt u zich tot vrijdag 22 september aanmelden bij de secretaris, Ton Bijl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Die zal uw interesse doorgeleiden naar Kap Ad Potters.