Nieuwjaar receptie 1

Januari 2019. Om precies te zijn dinsdag middag de achtste. De nieuwjaar receptie is ieder jaar weer een grote happening. Paresto liet ons door een andere ingang binnen komen, maar deze ingang en de zaal was nog steeds in een zeer mooie kerststemming. Het geeft meteen een gezellige sfeer.
Nieuwjaar receptie 2Naast de uitnodiging aan de leden sturen we ook uitnodiging naar de Luchtmachtstaf en de staf van Defensie Helikopter Groep. Ondanks overvolle agenda’s mochten we het genoegen hebben om Ad Potters en Ton Tieland van CLSK de hand te schudden en ook van DHC was de Commodore Adang en zijn staf adjudant Aoo Silvergieter-Hoogstad aanwezig. Ook hadden we drie potentiele leden tw. Peer Oppers, Christa Beumer en Peter Grijspaard uitgenodigd om met eigen ogen te constateren hoe gezellig het is. In totaal hadden we 86 bezoekers aan onze happening.

Met een korte toespraak van onze voorzitter waarin we een goed 2019 werden gewenst, ging hij ook in op de activiteiten van afgelopen jaar en de continuïteit die we willen voorzetten in 2019.
Nieuwjaarreceptie 3Daarna vroeg de voorzitter nog een keer het woord, maar dat was om ons uit te nodigen voor een uitgebreid buffet. Paresto serveerde ons een grandioos buffet en het toetje werd uitgeserveerd. Dus voor de langzame eters was er een mooi toetje.
Het was zeker 7 uur toen de laatsten het pand verlieten. Uiteraard tevreden.

 

Foto's van de Nieuwjaarreceptie