Nieuwjaarsbijeenkomst 2016

 

Nieuwjaarsreceptie 2016 foto 1Dinsdag 5 januari j.l. kwamen plm. 140 leden naar de vliegbasis Gilze-Rijen voor de Nieuwjaarsbijeenkomst.

Na het over-en-weer uitspreken van de beste wensen voor dit jaar opende onze voorzitter, dhr. W. Logt, deze middag met een welkomstwoord en memoreerde nog even in het kort een paar zaken van het afgelopen jaar.

Nieuwjaarsreceptie 2016 foto 2Graag had de Commandant van de Vliegbasis, Commandeur Polet,  deze middag ook aanwezig willen zijn, maar moest helaas afzeggen i.v.m. ziekte. Wel aanwezig waren  de Kapitein A. Potters (contactpersoon voor de post-actieven en veteranen bij de Luchtmachtstaf) en Generaal-majoor b.d. T.Tieland (voorzitter van de werkgroep omtrent de toekomstvisie van de post-actieven en veteranen). Aansluitend geeft de dhr. Tieland een korte toelichting over de doelstelling van de werkgroep. In de loop van dit jaar zullen we meer horen over de voortgang van deze besprekingen.

Aan het eind van de middag stond er – zoals gebruikelijk – weer een fantastisch buffet klaar; deze keer konden we genieten van een Indonesisch buffet en een Antarctisch dessert-buffet.

Nieuwjaarsreceptie 2016 foto 3Zeker gezien de grote opkomst kunnen we weer spreken van  een geslaagde bijeenkomst.

Onze eerstvolgende Social zal zijn op woensdag 16 maart a.s.

Graag tot dan!

 

Door Marijke-Nieuwenhuyse-Goedvolk