Nieuwjaarsbijeenkomst postactieven 4 Januari 2017

Nieuwjaarsbijeenkomst 4 Januari 2017 foto 1Zoals ieder jaar, werd de Nieuwjaarsbijeenkomst weer door vele leden bezocht. Deze keer waren het  120 leden, die door het bestuur welkom werden geheten.
Een speciaal woord van welkom richtte de voorzitter, Willem Logt, tot de Commandant Defensie Helicopter Commando tvs. Commandant  Vliegbasis Gilze-Rijen, Commandeur Polet en de  Kapitein Potters Coördinator Postactieven en Veteranen CLSK.
Willem Logt wenste een ieder een goed en vooral gezond 2017 toe. In het kort schetste hij de activiteiten van onze contactgroep in 2016 met daarin  diverse bijeenkomsten en de jaarlijkse uitstap met dit keer de Zaanse Schans als bestemming.
Nieuwjaarsbijeenkomst 4 Januari 2017 foto 2Komend jaar zal er ongeveer hetzelfde uit gaan zien als afgelopen jaar. Waar dit jaar de jaarlijkse uitstap naar toe zal gaan is nog niet bekend, maar binnenkort zullen de leden daar meer over horen.
Op dit moment telt onze vereniging 344 leden.  T.o.v. vorig jaar zijn dat er 8 minder.
Wat betreft de financiën licht de voorzitter toe dat wij helaas wat zullen gaan interen op de reserves. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door het feit dat we de bussen voor de dagtochten uit onze eigen clubkas moeten betalen. Op de Algemene Ledenvergadering zal hier op worden teruggekomen.
Aan het eind van de middag werd een heerlijk buffet gepresenteerd, wat in deze vorm volgens vele leden zeker voor herhaling vatbaar is.

Nieuwjaarsbijeenkomst 4 Januari 2017 foto 3
Foto's Nieuwjaarreceptie

Kortom, het was een zeer geslaagde en gezellige bijeenkomst.

De volgende bijeenkomst  zal zijn op dinsdag 14 maart en betreft een inloop-social.

Marijke Nieuwenhuyse-Goedvolk