Nieuwjaarsreceptie 9 januari 2018

Nieuwjaarsreceptie

 

Al ruim voor vier uur stromen de eerste gasten binnen in de Molenwiek. We hebben er zin in! En ondanks de wat hogere eigen bijdrage is de deelname aanzienlijk: er zijn bijna 100 leden aanwezig, waarvan sommigen alleen voor een drankje komen. Naast onze eigen leden mogen we ook een drietal ‘speciale gasten’ verwelkomen: GenMaj b.d. Tieland (voorzitter MILU), Commandeur Polet (Commandant DHC) en kap Potters (ons contactpersoon bij de Luchtmachtstaf in Breda).

Nieuwjaarsreceptie 1De voorzitter wenst iedereen een gelukkig en gezond 2018 toe, maar komt er ook niet onderuit om te spreken over de contributie voor 2018, die door een aantal leden nog moet worden betaald. Wie de schoen past….

Nieuwjaarsreceptie 3Na de inleidende koffie met boterstaaf wordt al snel overgeschakeld op andere (non) alcoholische versnaperingen en onder het genot daarvan wordt de laatste stand van zaken weer doorgenomen. Om ongeveer kwart over vijf wordt het uitgebreide Nieuwjaars buffet geopend. Voor degene die nog ruimte overheeft staat er daarna nog een genereus toetjesbuffet klaar. Er was in het nieuwe jaar veel om bij te praten want een groot deel van de leden bleef tot ruim na zeven uur aanwezig.

We kunnen weer terugzien op een succesvolle bijeenkomst. De volgende happening, de Lentesocial is alweer op 6 maart. Dan bent u er natuurlijk ook weer bij!

 

 Foto's van de Nieuwjaarsreceptie