Nieuwjaar receptie 1

Voor de Nieuwjaars social van woensdag 10 januari hadden zich veel leden ingeschreven.
Samen met de gasten beleefden we een warme en smaakvolle Nieuwjaarsreceptie in de Multi Functionele Ruimte (MFR) ‘de Molenwiek’.

Nieuwjaar receptie 2Nieuwjaar receptie 3We hechten bij onze CGPA GZRIJ veel waarde aan een gezellige sfeer en al helemaal rond Kerstmis en de jaarwisseling. Een deel van de kerstversiering was nog aanwezig in de Molenwiek maar precies in de ruimte waar wij onze social hadden was de versiering opgeruimd. Door snelle inzet van Jeroen en Gerard, die de versiering in ‘no time’ weer in de zaal wisten te plaatsen, hadden we toch een heerlijke Kerstsfeer.

Meer dan 100 leden en gasten hadden zich ingeschreven voor ons nieuwjaarsevent en dat is een energieke start van het nieuwe jaar. Het geeft veel inspiratie om er wederom een actief en tof jaar van te maken. Bij de ontvangst met koffie kon men zich te goed doen aan een heerlijke appelflap of een muffin. De sfeer zat er al goed in toen de voorzitter rond 17 uur een korte nieuwjaarsboodschap uitsprak. Met name het feit dat er veel leden aanwezig waren en we ook dit jaar weer te gast mogen en kunnen zijn op de vliegbasis Gilze Rijen werd door haar in de toespraak benadrukt. Deze laatste opmerking werd met een spontaan applaus van alle aanwezigen dik onderstreept. De Commandant DHC was op dat moment niet meer aanwezig maar is hiervan uiteraard op de hoogte gebracht.

Nieuwjaarreceptie 5De nieuwe leden en de eventuele aspirant leden werden als te doen gebruikelijk van harte welkom geheten en uitgenodigd om veel socials en events te bezoeken. We zijn afgelopen jaar 2023 voor het eerst qua ledenaantal iets gegroeid. En dat is een bijzondere ontwikkeling en ten opzichte van de laatste jaren een trendbreuk. De voorzitter hief vervolgens het glas ze wenste ons en wij wensten elkaar een gelukkig, succesvol en vooral gezond 2024 toe.

Nieuwjaarreceptie 4Daarna werd iedereen uitgenodigd voor een smaakvolle maaltijd. We mochten genieten van een ‘around the world buffet’. Dit betekent dat gerechten uit verschillende landen waren bereid. Allerlei geuren en kleuren en vooral smaken konden worden geroken, gezien en geproefd. Er was voldoende te kiezen en aan de stilte die viel tijdens het eten kon worden opgemaakt dat het buffet letterlijk in de smaak viel. Een dankwoord is wederom op zijn plaats voor de uitstekende ondersteuning van Paresto.

Rond 7 uur was het nog steeds redelijk druk maar werd door de laatste groep gasten wel aanstalten gemaakt om met een voldaan gevoel huiswaarts te keren. We hopen dat de ingezette trend zich doorzet en dat het ledenaantal komend jaar blijft groeien.

foto's Nieuwjaarsreceptie 2024