DAGTOCHT 19 AUGUSTUS 2015

Dagtrip 2015 foto 1Woensdag 19 augustus namen 132 leden deel aan het jaarlijkse uitje van de Contactgroep Postactieven Regio Gilze-Rijen. Reeds om kwart voor acht stonden veel mensen te wachten op de dingen die komen gingen en een half uurtje later zat iedereen in de bussen waarna werd vertrokken naar Utrecht voor een rondvaart door de Utrechtse grachten. Omdat een groot gedeelte van ons land nog op vakantie was verliep de reis sneller dan gedacht en waren wij ruim voor de geplande vertrektijd bij de gereserveerde boten.

Dagtrip 2015 foto 2Het wachten werd goed gecompenseerd door een mooie boottocht met veel onverwachte wetenswaardigheden en koffie met een plakje cake aan boord. Omdat ook de weergoden ons goed waren gezind werden het bijna 2 aangename uurtjes welke gezien de commentaren  erg, interessant  en aangenaam werden gevonden.

Na de rondvaart werd koers gezet richting Soesterberg  waar wij werden getrakteerd op een heerlijke rijsttafel met een drankje en een heerlijk dessert toe.

Onze volgende en laatste bestemming was het Nationaal M ilitair Museum op de voormalige vliegbasis Soesterberg. Hoewel de toegang niet verliep zoals afgesproken werd iedereen uiteindelijk ingedeeld in kleine groepen die ieder met een gids ongeveer 1 uur een rondleiding  kregen waarna nog op eigen gelegenheid het vele moois en interessants kon worden bekeken. Velen van ons hadden nog graag meer tijd gehad maar iedereen  was toch tevreden en om vier uur werd vertrokken.

Dagtrip 2015 foto 3Ongeveer half zes waren wij weer op onze thuisbasis Gilze-Rijen en konden terugkijken op een leuke dag waarbij al werd vooruitgekeken naar de trip van volgend jaar.

Door W. Logt