Inloopsocial 22 november 2017
Overzicht van de messEen maand na de grote reünie hielden we als Contactgroep Postactieven Gilze-Rijen een inloop social op 22 november. Het was ooit een wens van de leden en als bestuur wilden we daar graag invulling aangeven. Gewoon een rustige social en daarna in het bedrijfsrestaurant eten. De deelname aan deze bijeenkomst is nogal fluctuerend geweest, maar wordt nu weer druk bezocht.
Kortom het was weer een succes. 91 personen waren aanwezig waarvan het overgrote deel bleef eten. De voorzitter liet in zijn korte toespraak duidelijk blijken blij te zijn met de grote opkomst en dat deze inloopsocials ook voor volgend jaar een vervolg krijgt. Hij maakte ook van de gelegenheid gebruik om wat uitleg te geven naar aanleiding van enige wrevel, ontstaan tijdens de grote Reunie Social in oktober. Er waren klachten naar voren gekomen over het wachten aan de bar bij piekmomenten. Wachten op een drankje is nooit leuk, maar de personeelskosten zijn een grote kosten post op onze begroting. Als bestuur kijken we daar zeer strak naar en we proberen met zo weinig mogelijk personeel uit te komen. Het gevolg is dus af en toe even wachten bij piekmomenten. We vragen daar begrip voor.Toespraak Voorzitter
Vanaf vijf uur konden we gaan eten. In het bedrijfsrestaurant was voor de postactieven een eigen buffet opgezet. Dit functioneerde uitstekend en de “nostalgische” Indische maaltijd kon iedereen bekoren.
Zo rond 18.00 uur had iedereen de maaltijd beëindigd en toen om 19 uur de bar werd gesloten was het merendeel van de leden al voldaan weer huiswaarts gegaan.
Tot ziens bij de nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari.