Kerstversiering

Kerstversiering

 

 

 

 

 Het bestuur nodigt u uit voor de Nieuwjaars Social op woensdag 11 januari 2023 in het multifunctionele complex “De Molenwiek” op de vliegbasis Gilze-Rijen.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 16.00 u. Ontvangst met koffie.
  • 17.30 u. Aanvang maaltijd. U kunt genieten van een zeer uitgebreid feestbuffet. Na afloop is er nog gelegenheid voor een afsluitend drankje (eigen rekening).
  • 19.30 u. Sluiting bar.

We hebben Paresto bereid gevonden het Kerstbuffet ook nog tijdens onze Nieuwjaars Social te serveren. Separaat heeft u een mail of brief ontvangen over de kosten van deze bijeenkomstDe eigen bijdrage voor deze social. Voor dat bedrag krijgt u een uitgebreid buffet met overheerlijke warme en koude hapjes en een lekker dessert (zie bijlage). Indien u speciale dieetwensen heeft, laat het dan weten en dan zullen wij proberen om daar rekening mee te houden en zo nodig een speciale maaltijd laten bereiden.

Uw deelname aan deze social kunt u reserveren door het overmaken van de eigen bijdrage op ons bankrekeningnummer NL81ABNA062 537 1682 t.n.v. Vereniging CGPA Regio Gilze-Rijen. Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 26 december 2022 te zijn overgemaakt. Verzoeke daarbij te vermelden “aantal personen en Nieuwjaars Social”. Zoals bekend zijn introducés niet toegestaan. Uw partner (mits lid van onze vereniging) is natuurlijk welkom.

We moeten ons strikt houden aan de inschrijvingstermijn. Mensen die inschrijven na 28 december 2022, kunnen helaas niet aan de maaltijd deelnemen. Meldt u zich a.u.b. altijd even af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de nieuwjaarsreceptie, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. U wordt verzocht zich persoonlijk af te melden via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vanaf 4 januari 2019 via telefoonnummer 06 30866956.

De kosten voor de Nieuwjaars Social moeten door ons worden voldaan nadat we het aantal deelnemers hebben opgegeven. Ook als mensen zich daarna afmelden. Daarom kan inschrijfgeld slechts worden terugbetaald indien u zich uiterlijk 1 week van tevoren met geldige redenen en persoonlijk afmeldt.

Op 11 januari staan alle leden op de toegangslijst van de vliegbasis. Toegang krijgt u op basis van die toegangslijst, samen met een defensie-, postactieven- of reservistenpas in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Tijdens de Nieuwjaars Social worden foto’s gemaakt die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld onze website). Indien u niet wilt dat u herkenbaar op de foto komt wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

GEPLANDE ACTIVITEITEN 2023

De concept planning voor de activiteiten in 2023 is als volgt:

- Nieuwjaarsreceptie wo 11 januari
- Algemene Ledenvergadering met social en maaltijd wo 15 maart
- Barbecue di 30 mei
- Jaarlijkse dagtocht (bestemming nog vast te stellen) week 34 (21- 25 augustus)
- Grote Reünie social di 3 oktober
- Herfst inloop social wo 15 november

Dit is een conceptplanning en aanpassingen kunnen mogelijk zijn, maar u kunt deze data alvast in uw agenda noteren. Als er wijzigingen optreden, laten we dat zo snel mogelijk aan u weten. We zullen u zo snel mogelijk over de definitieve planning informeren. Uiteraard wordt u ook voor elke activiteit nog apart uitgenodigd.

CONTRIBUTIE 2023

We maken van de gelegenheid gebruik om u uit te nodigen de contibutie voor 2023 te betalen, voor zover dat niet via een automatische incasso gebeurt. Dat heeft uieraard onze voorkeur. Bijgevoegd vindt u de contributienota.

We wensen u alvast fijne feestdagen en graag tot ziens op 11 januari,

Met vriendelijke groet,

 

 

 

Ton Bijl
Secretaris