user_mobilelogo

 LenteNa de geslaagde ALV met Social staat de volgende bijeenkomst alweer voor de deur; de Lente Social op 1 juni. Omdat het op de datum van de Social al bijna zomer is, vertrouwen we op het goede weer en organiseren we een uitgebreide barbecue.

Wij hebben een mooie selectie van vis, vlees en salades voor u uitgezocht en het goede nieuws is dat u niet zelf achter het vuur hoeft te staan: er wordt voor u gebarbecued zodat u zich optimaal kunt richten op het gezellig samenzijn.

Zoals u wellicht weet bestaat de CGPA GZRIJ dit jaar 20 jaar! We zullen daar tijdens de Social ook gepaste aandacht aan besteden.

Separaat heeft u een brief of mail ontvangen over de eigen bijdrage voor deze barbeque. De deelname aan de barbecue kunt u reserveren door overmaken van eigen bijdrage op ons bankrekeningnummer: NL81ABNA062 537 1682 t.n.v. Vereniging CGPA Regio Gilze-Rijen. Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 25 mei te zijn overgemaakt. Verzoeke daarbij te vermelden “aantal personen en Lente Social”. Zoals bekend zijn introducés niet toegestaan. Uw partner (mits lid van onze vereniging) is natuurlijk welkom.

We moeten ons strikt houden aan de inschrijvingstermijn. Mensen die inschrijven na 25 mei kunnen helaas niet aan de maaltijd deelnemen. Meldt u zich a.u.b. altijd even af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de Lente Social, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. Afmelden kan via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vanaf 25 mei 2022 via telefoonnummer 06 30866956.

U bent vanaf 16.00 uur welkom in de multifunctionele ruimte “De Molenwiek” op de vliegbasis. Het einde van de bijeenkomst is voorzien om ca. 19.00 uur.

Het is u zeker niet ontgaan dat het leven de afgelopen tijd duurder is geworden, niet alleen aan de benzinepomp maar ook in de horeca. Dus ook bij Paresto, onze eigen defensie cateraar. Het gevolg is dat we met de huidige muntjesprijs van €1,50 geld toeleggen op (bijna) elke consumptie. Het bestuur ziet zich daardoor helaas genoodzaakt de prijs van de muntjes te verhogen naar €1,75.

Tijdens de Lente Social worden foto’s gemaakt die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld onze website). Indien u niet wilt dat u herkenbaar op de foto komt wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

Op 1 juni staan alle leden op de toegangslijst van de vliegbasis. U krijgt toegang op basis van die toegangslijst, samen met een geldige defensiepas, een veteranenpas of postactievenpas. Dit altijd in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Aanvullende gegevens om op de vliegbasis te mogen komen

In de update van begin april heb ik u gevraagd informatie aan te leveren voor de toegang tot de vliegbasis: het type ID en het ID-nummer (paspoort, ID kaart, rijbewijs) dat u gebruikt om de vliegbasis op te komen. Een groot aantal van u heeft al gehoor gegeven aan deze oproep. Als u dat nog niet heeft gedaan, vraag ik u vriendelijk deze informatie alsnog voor uzelf en uw eventuele partner aan mij door te geven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Voorbereiding dagtrip

Nog een laatste mededeling: eerder hebben we u geïnformeerd dat we van plan waren met de dagtocht naar de Floriade te gaan. Nu we meer inzicht hebben in de opzet van de Floriade lijkt dat een minder goede bestemming te zijn. We richten ons nu op het plan dat we voor vorig jaar op de plank hadden liggen: een vaartocht in de buurt van Nijmegen/Arnhem en een bezoek aan het vernieuwde Airborne museum in Oosterbeek. Nadere details hierover worden later bekend gesteld.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens op woensdag 1 juni,

namens het bestuur,

Ton Bijl
Secretaris