user_mobilelogo

 

HERFST SOCIAL DINSDAG 19 NOVEMBER

 

Mosselen

De lange hete zomer ligt weer achter ons en de bladeren beginnen te verkleuren. We hebben de eerste stortregens alweer over ons heen gekregen. Het is herfst. Het verheugt ons dan ook om u uit te nodigen voor de “Herfst Social” op dinsdag 19 november, alweer de laatste activiteit van 2019. Dit jaar serveren we iets dat helemaal in het seizoen past: een heerlijke mosselmaaltijd Mocht u niet van mosselen houden, kunt ook kiezen voor spare ribs, tegen dezelfde prijs.

Als u aan de maaltijd wenst deel te nemen moet u zich hiervoor wel opgeven. Voor de kosten heeft u separaat een mail of brief ontvangen.De kosten dient U over te maken  op ons bankrekeningnummer: NL81ABNA062 537 1682 t.n.v. Vereniging CGPA Regio Gilze-Rijen. Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 5 november te zijn overgemaakt. Verzoeke daarbij te vermelden “aantal personen en Herfst Social” en voor hoeveel personen u eventueel spare ribs wilt i.p.v. mosselen. Zoals bekend zijn introducés niet toegestaan. Uw partner (mits lid van onze vereniging) is natuurlijk wel welkom.

Indien u speciale dieetwensen heeft, laat het dan weten en dan zullen wij proberen om daar rekening mee te houden en zo nodig een speciale maaltijd laten bereiden.

Drankjes etc. die u in het bedrijfsrestaurant koopt om tijdens de maaltijd te gebruiken en eventuele extra’s, dient u apart bij de kassa in het bedrijfsrestaurant af te rekenen. Dit kan alleen met uw bankpas!

Diegenen die geen gebruik willen maken van de maaltijd zijn natuurlijk ook van harte welkom. Voor hen blijft de social dan gewoon een “inloop” activiteit, waarvoor u zich niet hoeft op te geven. U wordt ontvangen met een kopje koffie. Zoals altijd worden de consumpties aan de bar afgerekend met de blauwe munten van onze contactgroep.

U bent vanaf 16.00 uur welkom in de multifunctionele ruimte “De Molenwiek” op de vliegbasis. Het einde van de bijeenkomst is voorzien om ca. 19.00 uur. Vanaf ca.17.00 uur kan er gegeten worden. Het restaurant sluit om 18.30 uur.

We moeten ons strikt houden aan de inschrijvingstermijn. Mensen die inschrijven na 5 november, kunnen helaas niet aan de maaltijd deelnemen. Meldt u zich a.u.b. altijd even af als u uiteindelijk toch niet deelneemt aan de social, ook al is dit op korte termijn voor aanvang. Afmelden kan via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06 30866956.

Omdat de kosten voor de social door ons vooruit moeten worden voldaan, kan inschrijfgeld slechts worden terugbetaald indien u zich uiterlijk 2 weken van tevoren met geldige redenen afmeldt.

Op 19 november staan alle leden op de toegangslijst van de vliegbasis. Toegang krijgt u op basis van die toegangslijst, samen met een defensiepas of een postactieven- of reservistenpas in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Tijdens de Herfst Social worden foto’s gemaakt die later mogelijk openbaar worden gedeeld (bijvoorbeeld onze website). Indien u niet wilt dat u herkenbaar op de foto komt wordt u verzocht dit bij het bestuur aan te geven.

Vooruitlopend op de activiteiten-kalender van volgend jaar willen we alvast melden dat de Nieuwjaars Social volgend jaar plaatsvindt op woensdag 8 januari. Noteer dat alvast in uw agenda.

Tenslotte: we willen graag controleren of onze ledenadministratie nog correct is. U kunt ons daarbij helpen door aan te geven of de informatie in de bijgevoegde brief/brieven juist is. Alvast bedankt voor de moeite.

Met vriendelijke groet en tot ziens op 19 november.

 

Het bestuur Postactieven Gilze-Rijen