user_mobilelogo

 

Officiële Luchtmachtdagen-app nu te downloadenDe officiële smartphone-app voor de Luchtmachtdagen op 14 en 15 juni 2019 is te downloaden in de Google Play Store (Android) en de Apple App Store (iOS). De app voorziet bezoekers en personeel tijdens de Luchtmachtdagen op Volkel van praktische informatie en het laatste nieuws. Daarnaast heeft de Luchtmachtdagen-app ook een speciaal medewerkersgedeelte.

De app werd de afgelopen maanden ontwikkeld in samenwerking met Bureau Luchtmachtdagen. In de app is alle informatie te vinden over de Luchtmachtdagen 2019 op vliegbasis Volkel. Het is een overzichtelijke bezoekers-app geworden, waarin voor deze editie van de Luchtmachtdagen ook een interactieve plattegrond en een informatief vliegprogramma worden aangeboden. Daarnaast biedt de app de bezoekers van het evenement praktische informatie over parkeren, toegankelijkheid en catering.


´Vanuit de perstent kunnen we tijdens de luchtmachtdagen nu ook nieuwsberichten en pushberichten naar de app sturen´, legt Femke van de Sectie Communicatie Vliegbasis Volkel uit. ´Dit is handig bij updates op de dagen zelf, of bij eventuele calamiteiten. Iedere bezoeker met de app is zo vrijwel direct te benaderen.´

Verder is er in de app een interactieve speurtocht te vinden, waarin bezoekers luchtmachters met een QR-code kunnen scannen en informatie krijgen over verschillende functies binnen de luchtmacht. Dit is een van de manieren waarop de app een koppeling maakt met het thema van deze Luchtmachtdagen; ´Wij zijn de luchtmacht´.

Ook de buitenlandse deelnemers en luchtmachters die tijdens de Luchtmachtdagen ondersteunen zijn niet vergeten. De traditionele ´Medewerkersinfo´ en ´Air Crew Guide´ zijn in de app te vinden. De inloggegevens voor deze gedeeltes zullen aan betrokken personeel worden bekendgemaakt.

Nieuwsgierig geworden naar de Luchtmachtdagen 2019-app? Zoek op ´Luchtmachtdagen 2019´ in de App Store of Play Store en download hem vandaag nog!